Submitted by hobomevzw on Sun, 09/16/2018 - 11:30
""

Goed nieuws!

Nieuws: De stoet vertrekt pas om 13u30, nadat de regenzone over Hoogboom is getrokken.

Na bijna 2 jaar in lockdown thuis te zitten zal het zeer fijn zijn om terug in mijn koets langs de mooi versierde huizen in Hoogboom te rijden en vele prachtige tekeningen van de kinderen te ontvangen.

Op zaterdag 4 december 2021 zullen mijn Hobome-vrienden naar goede gewoonte de sinterklaasstoet en het afsluitend feest organiseren in Hoogboom en dit voor de 49ste keer!

Dit jaar zal de stoet en het feest gaan rond het thema “Muziek”.

Omwille van de Corona-pandemie kunnen we geen toneel of evenement bij de aankomst organiseren en is het schema aangepast t.o.v. de brief die jullie enkele weken geleden in de bus hebben gekregen.

De kinderen vieren dan de intrede van Sinterklaas doorheen hun wijk onder luid applaus en worden hierbij verwend met snoepjes en mandarijntjes. Op de  pagina "volg de sint mee op zijn toer" vind u het traject dat de stoet zal afleggen en de geschatte doortocht in de straten.

 

De wijzigingen houden oa. het volgende in:

 

  • De stoet zal in een vloeiende beweging langs het aangegeven parcours rijden, dus ZONDER te stoppen. Er zullen dan ook geen haltes georganiseerd worden.
  • Wij vinden jullie gezondheid van het grootste belang, daarom willen we vragen om 1,5 meter afstand naar mensen buiten uw bubbel te respecteren, en: Loop niet mee met stoet.
  • De organisatie zal ervoor zorgen dan alle deelnemers en vrijwilligers van de stoet alle nodige voorzorgsmaatregelen treffen om de veiligheid te garanderen, mét Covid-safe-ticket, zelftest en een mondmasker.

De MEET & GREET is GEANNULEERD, kom dus zeker niet naar de zorgboerderij in de Holleweg, er is GEEN evenement!

Emoticon       

Bij slecht weer kan het schema wijzigen. Voor de laatste informatie, check onze website of op onze facebookpagina!

 

Hobome vzw . is een vereniging die elk jaar in Kapellen-Hoogboom de sinterklaasfeesten organiseert. Dit bestaat klassiek uit een heuse sinterklaasstoet die normaal wordt afgesloten door het sinterklaastheater (behalve dit jaar dus...). Verder zetten we ons ook in om andere culturele activiteiten mee te ondersteunen of te (co)organiseren.

Onze doelstelling is: "mensen dichter bij elkaar brengen".

 

 

Tags